Gorinchem

Gorinchem is de mooiste vestingstad van Nederland! En in deze mooie stad willen we jou graag verwerkomen om een kijkje te komen nemen. We zijn bekend om de vestingwallen in de binnenstad…


Maar we hebben ook bruisende buurthuizen/wijkcentra waar vrijwilligers drukbezochte activiteiten in de wijken daaromheen organiseren. Een kernteam bestaande uit: Gemeente/Politie/Jongerenwerk/Handhaving/Buurtsportcoaches/Woningbouw is druk bezig met de leefbaarheid in de wijk.


Samen werken we wijkgericht en proberen met alle professionele partners een zo integraal mogelijk vangnet voor inwoners te zijn.
Vragen worden op spreekuren en inlooppunten in de wijk beantwoord. Tijdens dit bezoek nemen we je mee naar deze punten in de wijk tijdens een wandeling. Hier laten we u kennis maken met de inwoners en de sterke samenwerkingspartners die dagelijks voor ze klaarstaan.

U krijgt op de Dag van de Buurt een wandeling door de Gildenwijk en de Haarwijk. Deze start om: 13:30 uur en is tot 15:30. We eindigen met een hapje en een drankje op een ontmoetingsplek. Begeleiders van de wandeling zijn: Wijkcoördinator Rosalien en Opbouwwerkster Ayse. Aan de wandeling kunnen maximaal 20 deelnemers meedoen.

Alle informatie op een rij:
  • Locatie/verzamelpunt: ontmoetingsplek in de wijk
  • Tijdstip: 13:30 – 15:30

Geef je op via onderstaand formulier:

Ga terug naar de overzichtspagina

Winkelwagen