Den Haag, LOOkatie364

Open atelierroute +
Dit wil zeggen: alle gebruikers die op LOOkatie364 een werkplek hebben zijn aanwezig, ontvangen bezoekers en leggen uit wie ze zijn en wat ze doen in de wijk. In LOOkatie zijn zowel kunstenaars ateliers als ook ruimtes voor sociaal maatschappelijk initiatief. Zo is er een taalschool die nieuwkomers in Nederland Nederlands leren (VDZ-Taal), Salsa Pririsi die tegen een heel sociaal tarief salsa lessen aanbieden, De Lichtpuntjes van Mariahoeve die vrouwen weer in hun kracht zetten zodat ze zichzelf maar ook hun gezin zelf op de rails kunnen zetten maar ook dat ze een plekje vinden in onze samenleving. Dat kan door te werken maar ook door andere dingen aan de groep en daarmee ook aan de samenleving terug te geven.

De Tuinen van Mariahoeve die verschillende samentuinprojecten heeft in de buurt waar buurtbewoners samen kunnen tuinieren. Zeker in een wijk waar meer dan 60% van het woningaanbod bestaat uit appartementen is hier een grote behoefte aan.
Muziekschool Den Haag geeft vooral kindjes met een Ooievaarspas muzieklessen. Dit zijn kids die anders nooit muziekles hadden gehad. En natuurlijk wijzelf: wij maken kunst op een heel laagdrempelige manier zichtbaar voor mensen die anders nooit met kunst in aanraking zouden komen.

Alle informatie op een rij:

  • Locatie: Den Haag, LOOkactie364, Den Haag 
  • Tijdstip: 9:00 – 17:00

Geef je op via onderstaand formulier:

Ga terug naar de overzichtspagina

Winkelwagen