Den Haag, Moerwijk-Oost

Kom op de Dag van de Buurt ook in Moerwijk-Oost een kijkje nemen. Daar zijn bewoners vanuit de Moerwijk Coöperatie met mooie dingen bezig. Zo hebben ze vorig jaar zelf een buurthuis geopend Wat in middels dé (t)huiskamer van de buurt is. Het beheer gaat net iets anders dan anders. Niet een conceptontwikkelaar of de gemeente maar wij als Moerwijk bepaalt zelf wat er daar gebeurt. Elk uur start er een rondleiding vanuit DaMoer de boerderij.

Want wie weet wat een buurt nu écht nodig heeft? De buurtbewoners zelf natuurlijk. Dat dat gelukt is zijn we maar wat trots op. Daarnaast hebben de bewoners het initiatief genomen om de oude leegstaande pannenkoekenboerderij naast Station Moerwijk om te toveren tot een biologisch buurtrestaurant. Naast het restaurant willen ze ook een eetbare zorgtuin en een voedselbos realiseren.

Een plek in deze gezellig drukke volkswijk zonder haast waar alles met liefde gebeurt en het draait om natuurproducten die ook op de menukaart terug te vinden zullen zijn. Op maatschappelijk verantwoorde wijze serveert het restaurant van DaMoer straks heerlijke gerechten en goede koffie en organiseert zij events die passen binnen deze kaders.

Alle informatie op een rij:
Tijdstip: van 12:00-17:00 uur (Elk uur start er een rondleiding)
Adres: Station Moerwijk, Assumburgweg 2, Den Haag


locatie

Ga terug naar de overzichtspagina

Winkelwagen